Logo

LEVEL2: DÉ ACCOMMODATIE VOOR IEDERE GELEGENHEID

Centraal gelegen op de Dam in Zaandam bevindt zich Level2, een bijzondere locatie voor ieder denkbaar evenement. Level2 staat niet alleen voor een bruisende nachtclub maar leent zich ook uitstekend als locatie voor zakelijke evenementen zoals een klanten dag, congres of vergadering of als feestlocatie voor bruiloftsfeesten, dansfeesten, bedrijfsfeesten en familiefeesten. Ons ervaren team verzorgt alles voor jouw feest tot in detail, zoals jij het wilt!

 

Locatie

Tijdens het evenement of feest, genieten de gasten van heerlijke hapjes uit de befaamde keuken van The Mail Company. Voorafgaande dineren en daarna het evenement voortzetten in Club Level2? Entertainment, een DJ of toch een band met die ene speciale zanger? Het kan allemaal!

Level2 bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een mooi uitzicht over de Zaan. De eigentijdse locatie is ruim 400 m2 en biedt ruimte voor maximaal 1000 gasten. Hoe klein of groot het evenement ook is, de gasten ervaren altijd een besloten sfeer. De locatie is voorzien van alle moderne faciliteiten.
Nieuwsgierig naar deze sfeervolle toplocatie aan de Zaan?
Wij bespreken graag de mogelijkheden en zorgen er voor dat iedereen napraat over dit topfeest of evenement.

Click Site essay writer uk. Click Here To Find Out More my assignment help uk.

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu